Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Βούτσης: Προανήγγειλε ΕΚΛΟΓΕΣ!

Πήγε στο δημαρχείο Καλαμάτας-ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε

​Στο δημαρχείο της Καλαμάτας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος για λίγες μέρες έκανε διακοπές στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ο υπουργός μετά από σύντομη συνάντησή του με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, αλλά και με αντιδημάρχους, συμβούλους και διευθυντές υπηρεσιών, αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα, γιατί, όπως σημείωσε, οι πολιτικές εξελίξεις τρέχ��υν και προανήγγειλε τη διεξαγωγή εκλογών, το πιθανότερο, μέσα στο Σεπτέμβριο.

«Έχουμε πολικές εξελίξεις γι’ αυτό κι εγώ πηγαίνω στην Αθήνα για να μπούμε σε μια πιο κανονική περίοδο. Θα δούμε από εκεί και ύστερα να προγραμματίσουμε μια αναπτυξιακή προοπτική με την βοήθεια όλων και με το ζήτημα του χρέους. Θα χρειαστεί μια νέα λαϊκή πολιτική νομιμοποίηση για όλους και για όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στη νέα περίοδο που ξεκινά για την χώρα», είπε.

Όταν μάλιστα μια δημοσιογράφος τον ρώτησε για το πότε θα γίνουν οι εκλογές, εκείνος της απάντησε πως αυτό δεν έχει σημασία και ότι δεν είναι το «πότε» το ζητούμενο.

Δείτε βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντίστροφη μέτρηση: Ο Τσίπρας έχει συγκαλέσει κυβερνητική σύσκεψη-ΟΛΑ τα σενάρια για ΕΚΛΟΓΕΣ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top