Γελάνε και οι πέτρες: Ήθελαν η τρόικα να μείνει σε ξενοδοχείο στο Σούνιο για να μη… φαίνεται!

Οι εκπρόσωποι θα μείνουν τελικά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού – Δεν θέλει να πάνε στα υπουργεία η κυβέρνηση

Σε θέματα όπως… που θα διαμείνουν οι εκπρόσωποί της τρόικας, εάν θα επισκέπτονται τους υπουργούς καθώς και το σε ποια υπουργεία θα πηγαίνουν κόλλησε (όσο απίστευτο κι αν φαίνεται) αρχικά το θέμα με την επιστροφή της τρόικας στην Ελλάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε ο διευθυντής έκδοσης της Αγοράς, Γιάννης Παπαδόπουλος, η αρχική πρόταση της κυβέρνησης ήταν να κλείσει ξενοδοχείο στην τρόικα στο... Σούνιο, 60 χλμ. μακριά από το κέντρο της Αθήνας!

Στόχος ήταν να γίνονται εκεί οι συναντήσεις και να αποφεύγονται οι πολλές… εκθέσεις στη δημοσιότητα και τα πλάνα στις τηλεοράσεις.

Τελικά, μετά και από αντιδράσεις της τρόικας, η συμβιβαστική λύση είναι ένα ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού αντί του Hilton, που είχε επιλεγεί τις προηγούμενες φορές.

Όσον αφορά τους υπουργούς, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν φαίνεται να έχει αντιρρήσεις να δεχθεί επισκέψεις στο υπουργείο Οικονομικών αλλά η γενική κυβερνητική γραμμή είναι να αποφευχθούν οι επισκέψεις των τροϊκανών στα υπουργεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top