Βούρκωσε ο Τσίπρας την ώρα που μίλαγε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Σηκώθηκε και έφυγε ο Βαρουφάκης, αφήνοντας σύξυλους τους βουλευτές(ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Βούρκωσε ο Τσίπρας την ώρα που μίλαγε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

​Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στην σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι στιγμές για την χώρα και για την κυβέρνηση είναι πολύ κρίσιμες και σημαντικές, ειδικά μετά την αποστολή της ελληνικής πρότασης στους Θεσμούς.

alexs.jpg

Ο πρωθυπουργός δεν άντεξε, λύγισε και βούρκωσε λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του προς τους βουλευτές του.

Η μεγάλη ευθύνη που κουβαλά στις πλάτες του, η έντονη πίεση των δανειστών, αλλά και η μεγάλη κούραση από τα «πήγαινε έλα» στο εξωτερικό δεν άφησαν ανεπηρέαστο, όπως φάνηκε, τον Έλληνα πρωθυπουργό.

alex.jpg

«Ή συνεχίζουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί», είπε βουρκωμένος λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του και οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Νωρίτερα, ο κ.Τσίπρας περιέγραψε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τις τελευταίες μέρες, ενώ αναφερόμενος στο δημοψήφισμα εκτίμησε ότι φέρνει μια καλύτερη συμφωνία από εκείνη που είχε προταθεί από τους θεσμούς δίκην τελεσιγράφου, προ του δημοψηφίσματος.

Ο κ.Τσίπρας επανέλαβε προς τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του, ότι με το δημοψήφισμα δεν πήρε εντολή να βγει η Ελλάδα από το ευρώ.

Αναγνώρισε πως τώρα η κυβέρνηση βρίσκεται ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων και πως αυτό που έχει σημασία είναι η ΚΟ να σταθεί ενωμένη και συμπαγής μπροστά σε αυτές.

gians2.jpg

Εντύπωση όμως προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος πήρε το σάκο του και έφυγε, χωρίς να πει κουβέντα στους δημοσιογράφους πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, πάντως η γλώσσα του πρώην υπουργού Οικονομικών πήγαινε ροδάνι… Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας σε πηγαδάκια στην Βουλή, εκτίμησε ότι «θα πρέπει η κυβέρνηση να διεκδικήσει μια πιο ρητή δέσμευση από τους δανειστές στο ζήτημα του χρέους για να μην μας πουλήσουν, όπως πούλησαν το Βενιζέλο το 2012».

Αν και ακόμη δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι αποχώρησης του Γιάνη Βαρουφάκη από την σημερινή συνεδρίαση, δεν αποκλείεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών να ήθελε να ξεκουραστεί, αφού χθες το ξενύχτησε στο Ηρώδειο!

Που ξενυχτησε ο κύριος Βαρουφάκης

Το βράδυ της Πέμπτης, συνοδευόμενος από την σύντροφο του, Δανάη Στράτου και την κόρη του Ξένια, ο κ.Βαρουφάκης πήγε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση «Αvanti Dario» με τον Στάματη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου.

gianis.jpggianis2.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε στο χώρο του θεάτρου, πλήθος κόσμου τον χειροκρότησε, φωνάζοντας ρυθμικά το επίθετό του.

gianis3.jpg

Παρά τις προσπάθειες πολλών θαυμαστών και ψηφοφόρων να του αποσπάσουν μια κουβέντα παραπάνω για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και το μέλλον της Ελλάδας, ο κ.Βαρουφάκης αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με το θέμα, απαντώντας τους πως θέλει απλώς να παρακολουθήσει την παράσταση και τον Σταμάτη Κραουνάκη, που είναι ένας από τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε.

gianis34jpg.jpg

BINTEO LIVE U, STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top