Αυγή: «Μ@λ@κία» τα περί εσωκομματικού προβλήματος στον ΣΥΡΙΖΑ

«Θέλετε να το συζητήσουμε σοβαρά; Ε, άει στο διάλογο»!

Αυγή: «Μ@λ@κία» τα περί εσωκομματικού προβλήματος στον ΣΥΡΙΖΑ

«Μαλακία» (με την αρχαία έννοια, όπως διευκρινίζεται στον τίτλο) χαρακτηρίζει η Αυγή σε δημοσίευμά της τα περί εσωκομματικού προβλήματος στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πόσο έλλειμμα επιχειρημάτων και πλεόνασμα μαλακίας -με την αρχαία έννοια- έχουν, για να γράφουν και να προπαγανδίζουν με άκρα σοβαρότητα ότι το μεγάλο πρόβλημα του Τσίπρα δεν είναι οι δανειστές, αλλά η εσωκομματική αντιπολίτευση;» αναρωτιέται ο Θανάσης Καρτερός που υπογράφει το άρθρο.

«Υπάρχουν εδώ, δυο εκδοχές. Η μια είναι ότι ως πεινασμένοι ονειρεύονται καρβέλια. Προσδοκούν ανάσταση νεκρών με σύγκρουση, εμφύλιο, σφαγές, εντός ΣΥΡΙΖΑ. Θέλετε να το συζητήσουμε σοβαρά αυτό; Ε, άει στο διάλογο, όση διάθεση γι�� διάλογο κι αν έχει κανείς. Υπάρχει όμως και η εκδοχή να κατασκευάζουν κάτι τέτοια για να 'χουμε να λέμε. Στην περίπτωση αυτή, ανάγκη πάσα να αλλάξουν οι δανειστές επιτελείς, επιτελεία, επιτελικούς και επιτετραμμένους. Διότι όταν πας να αντιμετωπίσεις μια κυβέρνηση μεγάλης αποδοχής και ακόμα μεγαλύτερης ανοχής με όπλο τη μαλακία -με την αρχαία έννοια, είπαμε-, έχεις μεγάλο πρόβλημα» τονίζει ο ίδιος στη συνέχεια.

malak.jpg
«Ας αναζητούν το αύριο της Δεξιάς στην Αριστερά. Αυτό και πλάκα έχει. Και σαδιστικά χαμόγελα παράγει. Και σιγουρεύει ότι το ξανασυζητάμε το πράγμα σε καμιά εικοσαριά χρόνια...» καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top