Β. Ντομπρόβσκις: «Η πρόοδος δεν είναι ικανοποιητική��

«Δεν περιμένω αποτελέσματα τον Απρίλιο»

​Δεν βλέπει φως ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Β. Ντομπρόβσκις, για μια συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές της μέσα στον Απρίλιο και τονίζει με νόημα ότι οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στο Μάιο.

«Οι διαπραγματεύσεις με την Αθήνα πρέπει να ολοκληρωθούν κατά τον Μάιο ή κάπου εκεί», είπε ο κ. Ντομπρόβσκις στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει τώρα συμφωνία, αφού η πρόοδος από ελληνικής πλευράς δεν είναι ικανοποιητική.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε ότι δεν περιμένει να καταλήξουν κάπου οι τεχνικές διαπραγματεύσεις μέσα στον Απρίλιο και σημείωσε ότι οι συνομιλίες θα πρέπει να συνεχισθούν και ολόκληρο τον Μάιο.

«Όλες οι πλευρές, ��εριλαμβανομένης της Ελλάδας, πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένες στις δεσμεύσεις τους. Οι συνομιλίες συνεχίζονται. Η πρόοδος δεν είναι ικανοποιητική», είπε ο Β. Ντομπρόβσκις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top