Κριτική και από το ΠΑΣΟΚ για το “Grexit” της Ευρωπαϊκής Αριστεράς

Τι απάντησε ο Παπαδημούλης στη ΝΔ

Κριτική και από το ΠΑΣΟΚ για το “Grexit” της  Ευρωπαϊκής Αριστεράς
Και το ΠΑΣΟΚ μπήκε στη διαμάχη ΝΔ-κυβέρνησης για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της πρότασης ψηφίσματος από 5 μέλη της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Ευρωβουλή, τα οποία ουσιαστικά τάχθηκαν υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, αν και δεν κατανόμαζαν την χώρα μας.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν και ότι οι ευρωβουλευτές του ανήκουν στην ευρωομάδα της. «Γεννά πολλά ερωτήματα στα οποία καλείται να απαντήσει ο κ. Τσίπρας σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις των δήθεν σκληρών και αλλοπρόσαλλων διαπραγματεύσεων που κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

«Ποια είναι τελικά η πραγματική πεποίθηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ,πέρα από δηλώσεις και επιμέρους χειρισμούς; Ποιο είναι το αόρατο προς το παρόν 'σχέδιο';».

Σε δήλωσή του στο twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλλει τη ΝΔ ότι "αξιοποιεί τροπολογία που καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και η μεγάλη πλειοψηφία της Ευρωομάδας της Αριστεράς" και προσθέτει: "Παίζουν με το ανύπαρκτο Grexit. Ντροπή!".
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top