Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν Κυριακή οι προγραμματικές δηλώσεις!

Αντί για το Σάββατο που αναμενόταν να ξεκινήσουν

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν Κυριακή οι προγραμματικές δηλώσεις!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν την Κυριακή τελικά οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης στη Βουλή, αντί για το Σάββατο, όπως αρχικά αναμενόταν, αλλά χωρίς να υπάρχει ούτως ή άλλως επ��σημη ανακοίνωση.

Ο λόγος της άτυπης αναβολής, εφόσον τελικά ληφθεί η συγκεκριμένη απόφαση, φέρεται να συσχετίζεται με τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές της χώρας. Όπως είναι προφανές, η κυβέρνηση δεν θα ήθελε να επηρεάσουν οι προγραμματικές δηλώσεις τις συζητήσεις, αλλά ούτε και να μην υπάρχει σαφής εικόνα για αυτές, κατά την έναρξή τους.

Έτσι, η κυβέρνηση φαίνεται να καταλήγει στη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία πρακτικά σημαίνει ότι μετατοπίζεται κατά μία ημέρα ακριβώς το πρόγραμμα, με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να ανακοινώνει τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησής του την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου (αντί για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου) και τη συζήτηση να ολοκληρώνεται με την ψηφοφορία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης τα μεσάνυχτα της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου (αντί της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου). Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top