Μήνυμα Καραμανλή για την ενότητα της ΝΔ

Τι συζήτησε με βουλευτές σε εστιατόριο της Ραφήνας;

Μήνυμα Καραμανλή για την ενότητα της ΝΔ

​Στο πόδι βρίσκονται στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία παίρνουν διάφορες πρωτοβουλίες με βασικό στόχο την διαφύλαξη της ενότητας της παράταξης.

Οι συναντήσεις και οι συνάξεις νυν και πρώην βουλευτών του κόμματος έχουν πυκνώσει τα τελευταία 24ωρα και αντικείμενο των συζητήσεων είναι η αποκωδικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος και ο επαναπροσδιορισμός των προτεραιοτήτων του κόμματος.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα το βράδυ σε εστιατόριο στη Ραφήνα, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής είχε συνάντηση με νυν και πρώην βουλευτές του κόμματος.

Ανάμεσά τους ήταν ο Δ. Τζαμτζής, ο Π. Βογιατζής, ο Κ. Κουτσογιαννακόπουλος, ο Κ. Παπασιώζος, ο Η. Βλαχογιάννης, ο Θ. Νταβλούρος, η Α. Μανδρέκα και ο Α. Κουτσούμπας.

karamanlis.jpg

Εκεί, τα στελέχη της ΝΔ σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφεραν στον πρώην πρωθυπουργό τον προβληματισμό τους για το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ ο κ. Καραμανλής τους συνέστησε ψυχραιμία, επισημαίνοντας ότι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης.

Μάλιστα, συνεργάτες του κ. Καραμανλή τονίζουν ότι ο ίδιος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως πόλος αμφισβήτησης της σημερινής ηγεσίας του κόμματος.

Το τι θα συμβεί στο εσωκομματικό της ΝΔ θα εξαρτηθεί από αυτά που θα πει ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί αύριο μετά την ορκωμοσία της Βουλής. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα όμως αν θα πάρουν το λόγο και βουλευτές του κόμματος.

Ενδέχεται πάντως οι βουλευτές της ΝΔ να τοποθετηθούν για το εκλογικό αποτέλεσμα σε μια νέα συνεδρίαση της ΚΟ πιθανότατα πριν από την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 13 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top