ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Χατζηνικολάου στο STAR:Ποιο πρόσωπο ΕΚΠΛΗΞΗ σκέφτονται για Πρόεδρο Δημοκρατίας(ΦΩΤΟ)

Θέμα χρόνου και μετ' εμποδίων η ανακοίνωση της υποψηφιότητας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Χατζηνικολάου στο STAR:Ποιο πρόσωπο ΕΚΠΛΗΞΗ σκέφτονται για Πρόεδρο Δημοκρατίας(ΦΩΤΟ)

​Θέμα λίγων ημερών είναι η ανακοίνωση του υποψηφίου που θα προτείνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι εσωκομματικές αντιδράσεις που εκδηλώνονται για την ενδεχόμενη ��ποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αναγκάζουν τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του να αναζητήσουν... άλλα πρόσωπα για τη θέση του Προέδρου, ακόμα και μακριά από το χώρο της πολιτικής.

Τα σενάρια για το ποιος τελικά θα καθίσει στην καρέκλα του Κάρολου Παπούλια δίνουν και παίρνουν, ενώ σήμερα ακούστηκε... μέχρι και το όνομα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου, συνεργάτες του οποίου λένε ότι του έγινε μεν πρόταση, αλλά ο ίδιος έχει συγκεκριμένη αποστολή και δεν μπορεί να αναλάβει πολιτικά αξιώματα.

ALVANIAS.jpg

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, το θέμα της πιθανής υποψηφιότητας Αβραμόπουλου αναμένεται να τεθεί και στην αυριανή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζαν Κλόντ Γιούνκερ. Ο πρόεδρος της Κομισιόν φαίνεται αρνητικός σε μία τέτοια εξέλιξη, καθώς, εκτός των άλλων, ίσως να υποχρεωθεί να κάνει έναν μίνι ανασχηματισμό, αφού οι Ευρωπαίοι εταίροι-όπως εκτιμούν πηγές στις Βρυξέλλες - δεν θα δεχθούν να περάσει το χαρτοφυλάκιο Μετανάστευσης και Εσωτερικής Ασφάλειας σε εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκδότης της Real News και σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star, Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα για τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποκάλυψε ότι στο τραπέζι των συζητήσεων, επανήλθε η υποψηφιότητα του Νίκου Κωνσταντόπουλου, στην περίπτωση που ο Γιούνκερ φέρει αντιρρήσεις για τον κ.Αβραμόπουλο.

nikos.jpg

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ.Χατζηνικολάου, μετά την κατηγορηματική άρνηση του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή να εμπλακεί το δικό του όνομα στα σενάρια της Προεδρολογίας φαίνεται ότι «παίζει» τελευταία και το όνομα του πρώην υπουργού Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος θεωρείται ότι ανήκει στον ευρύτερο Καραμανλικό χώρο και έχει μια μεγάλη θητεία στην πολιτική και στην νομική.

prokopis_pavlopoulos.jpg

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top