Πυρά Θεοδωράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση των θέσεων του Ποταμιού

«Σύμμαχοί τους είναι οι ακραίοι που θέλουν επιστροφή στη δραχμή»

Πυρά Θεοδωράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση των θέσεων του Ποταμιού

​Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σ. Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκλογική επιτροπή του κόμματος.

«Σύμμαχοί τους είναι οι ακραίοι που θέλουν επιστροφή στη δραχμή. Θα τους έχετε ακούσει κι εσείς να λένε στις παρέες, να ζήσουμε φτωχοί, αλλά περήφανοι. Μνημονεύουν τον Τσάβες και στην Ελλάδα ονειρεύονται συμμαχίες με τον Καμμένο», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής μάλιστα του Ποταμιού, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στο παλιό σύστημα και προσφέρει καταφύγιο στους εκπροσώπους του.

«”Ο κ. Χαϊκάλης έκανε το καθήκον του”, είπε ο κ. Τσίπρας. Το καθήκον να τζογάρει στο χρηματιστήριο με 10% μηνιαίο κέρδος και να παζαρεύει το στεγαστικό του. Ήταν προφανώς ένα θλιβερό κλείσιμο του ματιού του Αλέξη Τσίπρα σε όλο το παλιό σύστημα που έχει βρει καταφύγιο στην Κουμουνδούρου. Σύμβουλοι του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπουργοί του μνημονίου, συνδικαλιστές που έχουν επιχορηγηθεί με εκατοντάδες χιλιάδες, ένα συνονθύλευμα, δηλαδή, εξουσιομανών που βρήκαν μία ζεστή αγκαλιά και προσδοκούν μία δεύτερη πολιτική καριέρα», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top