Ντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει αν μπούμε σε περιπέτειες

O υπουργός Εσωτερικών στο Star και "στον Ενικό"

Ντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φταίει αν μπούμε σε περιπέτειες

​Η εκλογή προέδρου Δημοκρατίας, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, το χρέος, το μνημόνιο και η διαπραγμάτευση με την τρόικα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της εκπομπής «Στον Ενικό» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Star.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποίησε την προεδρική εκλογή προκειμένου να προκαλέσει παρατεταμένη πολιτική αστάθεια. «Εάν η χώρα διολισθήσει σε μία περιπέτεια αυτοί που θα είναι υπεύθυνοι δεν θα είναι το ανώνυμο εκλογικό σώμα αλλά θα έχουν ονοματεπώνυμο. Υπήρχε μια πολιτική αστάθεια και αυτή βεβαίως προκλήθηκε από την ανεύθυνη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ενδυναμώνει τις παράλογες απαιτήσεις της τρόικας» είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος, ενώ εξήγησε ότι η κυβέρνηση έφερε νωρίτερα την εκλογή προέδρου προκειμένου να υπάρξει πολιτική σταθερότητα και η κυβέρνηση να διαπραγματευθεί χωρίς να πάρει νέα μέτρα.

«Η χώρα ήταν σε μία διαπραγμάτευση με τη τρόικα. Εξαιτίας του γεγονότος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες πολιτικές δυνάμεις έλεγαν ότι δεν θα ψηφίζουν πρόεδρο της Δημοκρατίας επόμενο ήταν και οι δανειστές να είναι επιφυλακτικοί. Αυτή η πολιτική αβεβαιότητα δεν μπορεί να σέρνεται. Δεν μπορεί να είμαστε εμείς έρμαια από τη μία μεριά του ΔΝΤ και από την άλλη του ΣΥΡΙΖΑ με παρατεταμένη πολιτική αστάθεια» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο κ.Ντινόπουλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «μετακομμουνιστικό πολιτικό κίνημα» και τόνισε πως «η τρόικα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συγκοινωνούντα δοχεία».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top