Βούλτεψη: Γίνεται το καλύτερο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Τι δήλωσε σε συνέντευξη της

​Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης-τρόικα έχουν «μπλοκάρει» καθώς οι δανειστές αυξάνουν τις απαιτήσεις τους από την ελληνική πλευρά και ζητούν όλο και περισσότερα για να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό του 2015, η κυβερνητική εκπρόσωπος δηλώνει: «Αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με την τρόικα. Στοιχεία της διαπραγμάτευσης δεν μπορούμε να δώσουμε. Διαβεβαιώνουμε πάντως τον ελληνικό λαό ότι γίνεται το καλύτερο».

Όπως ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στόχος της κυβέρνησης είναι να ολοκληρωθεί το σύνολο της συμφωνίας μέχρι το τέλος του έτους χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η πορεία της ανάπτυξης, όπως καταγράφεται στον προϋπολογισμό του 2015. προσέθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σε ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος για την κυβέρνηση από τους εσωκομματικούς τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ την ανοικτή αμφισβήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Γιώργο Παπανδρέ��υ, η κ. Βούλτεψη απάντησε ότι «δεν υπάρχει τέτοια ανησυχία».

«Οι ζυμώσεις μέσα στα κόμματα δεν επηρεάζουν την κυβέρνηση που στηρίζουν τα κόμματα αυτά», προσέθεσε.

Παράλληλα, αναφερόμενη στα πολιτικά σενάρια για επικείμενη συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα , η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι οι διαφορές μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης «αβυσσαλέες», δίνοντας ως παράδειγμα τη θέση της κυβέρνησης για το χρέος το οποίο υποστηρίζει ότι είναι βιώσιμο, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει ότι δεν είναι βιώσιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top