«Ρεαλιστικά αισιόδοξος» ο Σταϊκούρας για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα

Τι ανέφερε για το σχέδιο της κυβέρνησης

«Ρεαλιστικά αισιόδοξος» ο Σταϊκούρας για τη διαπραγμάτευση με την τρόικα

«Πλησιάζοντας στο τέλος του υφιστάμενου Προγράμματος, εργαζόμαστε ώστε, άμεσα, να ολοκληρωθεί, από την Τρόικα, η τελευταία αξιολόγηση της υλοποίησής του, και να συναποφασισθεί, με τους εταίρους, το πλαίσιο συνεργασίας για την επόμενη ημέρα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην απονομή Βραβείων «Ελληνική Αξία Βορείου Ελλάδος», στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Ο κ. Σταϊκούρας πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται «σχέδιο που θα επιδιώκει την επίτευξη πρωτογενών πλεονασμάτων, που θα στοχεύει σε μια ανταγωνιστική παραγωγική βάση, που θα έχει εξωστρεφή προσανατολισμό. Σχέδιο, που θα περιέχει όλες τις διασφαλίσεις των υφιστάμενων ευρωπαϊκών μηχανισμών, οι οποίοι θα λειτουργούν ως "δίκτυ ασφαλείας" σε ένα ιδιαίτερα ασταθές παγκόσμιο περιβάλλον».

Ανέφερε ακόμα ότι είναι «ρεαλιστικά αισιόδοξος» ότι «η διαπραγμάτευση, η οποία εμπεριέχει λεπτές πτυχές και είναι σκληρή, θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Και θα καταλήξουμε στο καλύτερο, από τα δυνατά, πλαίσιο συνεργασίας για την πατρίδα μας».




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top