Σε εκλογική ετοιμότητα θα θέσει το κόμμα η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τη συνεδρίασή της το Σαββατοκύριακο

Ο πολιτικός σχεδιασμός, η εκλογική ετοιμότητα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η δεύτερη φάση ανασυγκρότησης του κόμματος, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της διήμερης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο 18/10 και την Κυριακή 19/10.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ, η Πολιτική Γραμματεία (στην εισήγησή της στην ΚΕ) και συνολικά το στελεχικό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν ότι σημειώθηκαν δύο κομβικής σημασίας γεγονότα που έχουν αλλάξει τη ροή των εξελίξεων στην πολιτική σκηνή της χώρας μας: Η νίκη στις ευρωεκλογές που χαρακτηρίζεται ιστορική για αριστερό κόμμα και το προγραμματικό πλαίσιο που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, επηρέασαν καταλυτικά την κοινή γνώμη, γεγονός που σύμφωνα με τα ίδια στελέχη επιβεβαιώνεται από την δημοσκοπική υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνουν κορυφαία στελέχη, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται να ενισχύσει την πρωτοκαθεδρία και να τη μετατρέψει σε πολιτική κυριαρχία, ώστε να επιτύχει τον στόχο της αυτοδυναμίας στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Η Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να θέσει όλες τις κομματικές δυνάμεις σε εκλογική ετοιμότητα, ενώ στο σχέδιο απόφασης προβλέπεται σειρά περιοδειών σε όλη την χώρα, με την συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top