Σταθάκης: Καμία περίπτωση μονομερούς διαγραφής του χρέους από ΣΥΡΙΖΑ

«Οι συνεργασίες που θα κάνουμε θα γίνουν προεκλογικά»

Σταθάκης: Καμία περίπτωση μονομερούς διαγραφής του χρέους από ΣΥΡΙΖΑ
Ρητά και κατηγορηματικά πως η ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τίποτα σχετικά με αποφάσεις για μονομερή διαγραφή του χρέους ξεκαθάρισε ο Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

«Θα διαπραγματευτούμε το Μνημόνιο χωρίς να είναι στο πρόγραμμά μας η μονομερής διαγραφή του χρέους. Η μονομερής διαγραφή του χρέους δεν είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Θα διαπραγματευτούμε το Μνημόνιο με άλλους όρους. Η δανειακή σύμβαση θα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης καθώς η παρούσα είναι μη βιώσιμη και μη εφαρμόσιμη. Θα βρούμε μια λύση βιώσιμη για την Ελλάδα και συμφέρουσα για τους δανειστές».

Αναφορικά με τις συνεργασίες του κόμματός του, ο κ. Σταθάκης διαβεβαίωσε πως θα γίνουν προεκλογικά: «Οι συνεργασίες που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν προεκλογικά. Προς αυτή την κατεύθυνση ήδη γίνονται πολύ σημαντικά βήματα. Αυτό θα μας εξασφαλίσει πλειοψηφική δύναμη και πιθανότατα αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ». Μάλιστα, τόνισε πως με τη ΔΗΜΑΡ ήδη έχει ανοίξει ένας τέτοιος διάλογος.

Τέλος, ο κ. Σταθάκης σημείωσε πως δεν ενοχλείται από τις διαφορετικές προσεγγίσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ καθώς «είναι συντεταγμένο κόμμα και έχει σαφείς θέσεις». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top