Το sms-απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκο Χατζηνικολάου την ώρα του δελτίου!

Τι προκάλεσε την παρέμβασή του και πως αντέδρασε ο εκδότης της Real News

Το sms-απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Νίκο Χατζηνικολάου την ώρα του δελτίου!
Με ένα sms, το οποίο μάλιστα διαβάστηκε live, απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του STAR.
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο εκδότης της Real News σχολίασε τη δηλώση του κ. Γεωργιάδη που προκάλεσε αίσθηση για ανάληψη των χρημάτων από τις τράπεζες εάν ποτέ κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς την «ατυχή».
«Ο κ. Γεωργιάδης δεν φημίζεται για τη μετριοπάθεια ή τους χαμηλούς του τόνους στα τηλεοπτικά παράθυρα. Κάτι που απέδειξε και σήμερα, αποσύροντας στα πλαίσια της τηλεοπτικής δημοκρατίας από μία υποθετική τηλεοπτική τράπεζα τις καταθέσεις του. Καταρχήν, εγώ θυμόμουν ότι στις τελευταίες εκλογές ο κ. Γεωργιάδης έλεγε ότι κατεστράφη το βιβλιοπωλείο του και δεν ανέμενα να δηλώνει σήμερα μεγαλοκαταθέτης και μάλιστα έτοιμος να τις αποσύρει από τη χώρα» σχολίασε ο κ. Χατζηνικολάου.
«Είναι μια ατυχής δήλωση, ο κ. Γεωργιάδης νομίζω ότι θα κοιμηθεί στη δήλωση αυτή και θα βρει τον τρόπο να από αύριο το πρωί να τη μαζέψει πίσω» πρόσθεσε ο κ. Χατζηνικολάου, ολοκληρώνοντας το σχόλιό του.
Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά και ο εκδότης της Real News είπε στην παρουσιάστρια του δελτίου Μάρα Ζαχαρέα πως έχει ένα μήνυμα στο κινητό του!
«Είναι από τον Άδωνι Γεωργιάδη και θα το διαβάσω» είπε ο κ. Χατζηνικολάου και ξεκίνησε: «Στο πόθεν έσχες μου δηλώνω καταθέσεις 30.000 ευρώ. Σε αυτές αναφερόμουν όταν μίλησα για τις καταθέσεις μου. Προ κρίσεως στο πόθεν έσχες μου είχα 400.000 ευρώ άρα καταστράφηκα. Εσύ Νίκο μου αν έχεις ψυχή να τα αφήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνησή του, κάντο,. Αλλά όσο δεν ξεκαθαρίζουν τι θα κάνουν τα χρήματα και δεν λένε αν θα φύγουν ή όχι, εγώ λέω όχι. Ο λαός πρέπει να ξέρει από πριν τις συνέπειες των επιλογών του».
Αφού ολοκλήρωσε την ανάγνωση του σχολίου του κ. Γεωργιάδη, ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε ότι πιστεύει πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ θα δει το προηγούμενο σχόλιο του εκδότη της Real News και «θα φροντίσει να επανορθώσει το τμήμα των δηλώσεών του που προκαλεί αρνητικές συνέπειες».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top