Σε κατ' οίκον περιορισμό Μιχαλολιάκος και Λαγός αλλά επιστρέφουν στην φυλακή

Επιστρέφει στο κελί και ο Παππάς μετά τις συμπληρωματικές απολογίες

Στα κελιά τους... πίσω στον Κορυδαλλό επέστρεψαν οι τρεις κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά τα υπομνήματα που κατέθεσαν στις ανακρίτριες Ι.Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με την απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα, ο ήδη προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο επίσης προσωρινά κρατούμενος βουλευτής Γιάννης Λαγός τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής μετά την συμπληρωματική απολογία τους με υπόμνημα. Ωστόσο, παρά την απόφαση, και οι δύο επέστρεψαν στις φυλακές καθώς, όπως είναι γνωστό, παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Αντίθετα, για τον τρίτο κατηγορούμενο Χρήστο Παππά - η συμπληρωματική δίωξη αφορά σε παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων - οι ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου και ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος αποφάσισαν ότι μπορεί να παραμείνει ελεύθερος για την πράξη αυτή. Και αυτός, όμως, επέστρεψε στον Κορυδαλλό, καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέος για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top