Την Ιορδανία επισκέφθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Δείπνο με τον βασιλιά και συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας

Τη�� Ιορδανία επισκέφθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ιορδανία, όπου είχε συνομιλίες με τον Ιορδανό Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας Dr. Abdalla Ensour, με τον Υπουργό Εσωτερικών Husein Hazza Mazali και με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Atef Tarawneh, ενώ πραγματοποίησε ξεχωριστή κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Πρίγκηπα Feisal Bin Al Hussein.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παραβρέθηκε επίσης στα εγκαίνια της 10ης Έκθεσης Ειδικών Δυνάμεων SOFEX 2014, που πραγματοποιείται στο Αμμάν και παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah ΙΙ ibn Al Hussein.

Ο κ. Αβραμόπουλος παρακάθισε επίσης σε δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του οι σύλλογοι της ελληνικής ομογένειας και το προεδρείο του συλλόγου Ιορδανών αποφοίτων ελληνικών Πανεπιστημίων και στρατιωτικών Σχολών.

Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, αρμόδια για θέματα αμυντικής βιομηχανίας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος.

Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και CEO του KADDBΗ (King Abdullah II Design and Development Bureau), Shadi Ramzi Majali, με τον οποίο συζήτησε και έθεσε το θέμα της εδραίωσης μιας ευρύτερης συνεργασίας στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας μεταξύ των δύο χωρών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top