Άρωμα Καλλιστείων στις εκλογές: Τι είπε ο Σπηλιωτόπουλος για το λουκ του Κακλαμάνη;

Σπόντες και για την ηλικία!

Άρωμα Καλλιστείων στις εκλογές: Τι είπε ο Σπηλιωτόπουλος για το λουκ του Κακλαμάνη;

​Η Δημαρχία έχει …..ηλικία για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος πιστεύει και το υποστηρίζει ακράδαντα πως οι δήμαρχοι στα 67 τους χρόνια πρέπει να αποχωρούν.

Την άποψη του αυτή εκτός του ότι την εξέφρασε δημόσια μέσω twitter, την υπερασπίστηκε το πρωί της Πέμπτης και στο Mega, αρνούμενος πάντως πως το σχόλιο του ήταν καρφάκι για τον αντίπαλο του Ν.Κακλαμάνη

«Το 67ο έτος είναι όριο. Kάποια στιγμή αποχωρείς, αφιερώνεσαι στην οικογένειά σου. Το ίδιο όριο πρέπει να ισχύει & για τους δημάρχους!» είχε twittάρει ο κ.Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος παρατήρησε σήμερα πως πρέπει να μπει ένα όριο ηλικίας που να ισχύσει για όλους τους πολιτικούς, καθώς απαιτείται ανανέωση στην πολιτική σκηνή.

«Ο πολιτικός δεν είναι αναντικατάστατος, να μένει και να βασανίζει τον κόσμο» είπε ο κ.Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε «Μπαίνουμε σε μια καρέκλα και ξεχνάμε να φύγουμε».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων είπε πάντως ότι δεν γνώριζε πόσων ετών είναι ο κ. Κακλαμάνης, συμπληρώνοντας πως ο αντίπαλός του στην κούρσα για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας «έχει ένα λουκ νεότερο».

«Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα», επέμεινε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top