Ευάγγελος Βενιζέλος:«Είχα προειδοποιήσει για τον Μπαλτάκο.Ακραίο και αδιανόητο αυτό που έκανε»

«Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική συμμορία»-«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση στην κοινωνία»

Ευάγγελος Βενιζέλος:«Είχα προειδοποιήσει για τον Μπαλτάκο.Ακραίο και αδιανόητο αυτό που έκανε»

​«Ακραίο και αδιανόητο» χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος αυτό που συνέβη με τον Τάκη Μπαλτάκο, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τόνισε πως είχε προειδοποιήσει εγκαίρως για τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, λέγοντας πως είναι «θλιβερό που υπήρξε κυβερνητικό στέλεχος που φέρθηκε όπως φέρθηκε ο κ. Μπαλτάκος».

Ωστόσο δεν έκρυψε ότι χάρηκε που ο Αντώνης Σαμαράς τοποθετήθηκε καθαρά για το θέμα,«άρα ανέλαβε την ευθύνη παρακολούθησης και πολιτικής οριοθέτησης όλων των στελεχών».

Ξεκαθάρισε παράλληλα, πως ο Τάκης Μπαλτάκος δεν είχε τη δυνατότητα να μπλοκάρει νομοσχέδια:

«Ο κ. Μπαλτάκος δεν είχε δυνατότητα να επηρεάσει το νομοθετικό έργο. Οι παρεμβάσεις του ήταν διαδικαστικές. Δεν μπορούσε να υπαγορεύει πολιτικές. Τις πολιτικές αποφάσεις τις παίρνουμε εμείς (σ.σ. με τον Αντώνη Σαμαρά)».

Όσο για τη Χρυσή Αυγή; Τη χαρακτήρισε «εγκληματική συμμορία εν λειτουργία και εν δράσει».

Τέλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «δεν έχει ρίζες στην κοινωνία, στους δήμους, στα συνδικάτα, στα επιμελητήρια, σε αντίθεση με τη δημοκρατική παράταξη με ραχοκοκκαλιά της το ΠΑΣΟΚ και σήμερα την Ελιά», χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «συγκυριακό όχημα διαμαρτυρίας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top