Σταύρος Θεοδωράκης: «Θα μείνω στην πολιτική μέ��ρι τα 60»

«Είναι αργά για να αλλάξω» δήλωσε από την περιοδεία του στην Πάτρα

​Την περιοδεία του με το «Ποτάμι» συνεχίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος γυρίζει ανά την Ελλάδα, ώστε να αναλύσει τις απόψεις και τις θέσεις του κόμματος του.

Από την Πάτρα όπου βρέθηκε, ο γνωστός δημοσιογράφος δεσμεύτηκε πως δεν θα αλλάξει το στυλ και το χαρακτήρα του, απαντώντας έτσι σε ερώτηση που του έκανε πολίτης:

«Εχω σκοπό να μείνω στην πολιτική 8 χρόνια, μέχρι να γίνω 60 ετών. Εγώ είμαι αυτό που είμαι. Είναι πολύ αργά να αλλάξω. Είναι δύσκολο».

potami_6.jpg
Παράλληλα, αναφερόμενος στο «Ποτάμι», τόνισε πως «χρειαζόμαστε ρεαλιστικές και ταυτόχρονα επαναστατικές λύσεις. Πρέπει με όση σοφία διαθέτει η κοινωνία η οποία έχει βγάλει τα συμπεράσματα της, το αποτέλεσμα να είναι ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης».

Όσο για τις Ευρωεκλογές; Εξήγησε πως «έχουμε ένα πλήρες Ευρωπαϊκο Πρόγραμμα και θα ήταν ενδιαφέρον κάποιο από τα άλλα κόμματα, τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας να είχε και αυτό ένα ξεκάθαρο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα».

Τέλος, αναφορικά με τα εθνικά ζητήματα, παραδέχθηκε πως το «Ποτάμι» δεν έχει ακόμα ξεκάθαρη στάση, λέγοντας ωστόσο, πως «μετά τις Ευρωεκλογές θα έχουμε τις θέσεις και τις απαντήσεις που αφρούν στα Εθνικά ζητήματα».

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top