Κορυφώνονται οι εργασίες της συνδιάσκεψης για την Ελιά

Τη διακήρυξη-μανιφέστο παρουσίασε η Σ. Ράπτη

Τη διακήρυξη-μανιφέστο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (ΕΣΚ) που αποτελεί έναν οδικό χάρτη 10 σημείων -προτεραιοτήτων «με προορισμό μια Ευρώπη που προοδεύει, προστατεύει και δρα υπέρ των πολιτών», παρουσίασε η επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο και μέλος του προεδρείου του ΕΣΚ, Συλβάνα Ράπτη, κατά την έναρξη της δεύτερης ημέρας των εργασιών της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της «Ελιάς-Δημοκρατικής Παράταξης».

Αφού επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο συνδετικός κρίκος της «Ελιάς» με το ΕΣΚ, η κ. Ράπτη τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες πρέπει να προτιμήσουν τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, διότι το μήνυμα που στέλνουν είναι καθαρό και συνοψίζεται στο ότι: «θέλουμε δίπλα στην οικονομική Ευρώπη να υπάρχει ισότιμα η κοινωνική Ευρώπη, δίπλα στους οικονομκούς δείκτες να υπάρχουν δεσμευτικά στα κείμενα των αποφάσεων και οι κοινωνικοί δείκτες».

Υπογράμμισε δε ότι «για να προχωρήσουμε με την "Ελιά" δεν αρκεί να αθροίσουμε τις δυνάμεις μας μέσα στην αίθουσα, πρ��πει να ενώσουμε την ψυχή μας».

Εν συνεχεία η κ. Ράπτη αναφέρθηκε στους 10 στόχους της διακήρυξης του ΕΣΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top