Σκουρλέτης: Σκάνδαλο με πολιτικές προεκτάσεις η υπόθεση Τ.Τ.

"Η δ��καιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της"

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης αναφέρει ότι η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου συνιστά ένα μείζον τραπεζικό σκάνδαλο με σαφείς πολιτικές προεκτάσεις.

Η υπόθεση αποτελεί δε μια μόνο πλευρά ενός συστήματος διαφοράς και διαπλοκής στον ευρύτερο τραπεζικό χώρο, σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης και διερωτάται αν το Τ.Τ. ήταν μια μεμονωμένη περίπτωση ή ανάλογες πρακτικές συναντούνται και σε άλλες τράπεζες καθώς και αν έχει ευθύνες η Τράπεζα της Ελλάδας ως εποπτεύων τραπεζικό ίδρυμα.

Ο κ. Σκουρλέτης διατυπώνει επίσης ξανά το ερώτημα αν «αποτελεί πράξη συγκάλυψης η στάση της κυβέρνησης απέναντι στην επικεφαλής του ΤΧΣ η οποία σύμφωνα με τη δικογραφία εμπλέκεται στην υπόθεση».

«Η δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της. Η ελληνική κοινωνία ζητάει απαντήσεις. Οι ανακεφαλοποιημένες τράπεζες με τα χρήματα του ελληνικού λαού δεν ανήκουν σε αποτυχημένες διοικήσεις αλλά αποτελούν κοινωνική περιουσία», καταλήγει ο κ. Σκουρλέτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top