Να αποδοθούν ευθύνες για την υπόθεση Ξηρού ζητά ο Κεδίκογλου

Νέα επίθεση στον Τσίπρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Να αποδοθούν ευθύνες για την υπόθεση Ξηρού ζητά ο Κεδίκογλου

​Να αποδοθούν ευθύνες, όπου αναλογούν, για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, τονίζοντας την επιθυμία του πρωθυπουργού να αλλάξει ο τρόπος χορήγησης αδειών σε κρατούμενους.

«Ο πρωθυπουργός έχει πάρει τη θέση ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος χορήγησης των αδειών έτσι όπως γίνεται από το Συμβούλιο των Φυλακών με συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι δεν αλλάζουν. Κανονικά θα πρέπει να υπάρχει για παράδειγμα μια εκ περιτροπής συμμετοχή σε αυτό το συμβούλιο, να μην είναι σταθερά τα ίδια πρόσωπα» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κεδίκογλου, μιλώντας στο mega.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε επίσης ότι είναι εύλογα τα ερωτήματα που διατύπωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας για τρομοκράτες που κυκλοφορούν ελεύθεροι, ενώ έκανε λόγο για μια «δυσάρεστη κατάληξη της χορήγησης άδειας σε έναν κρατούμενο καταδικασμένο τρομοκράτη» και για συνέπειες που φάνηκαν.

«Από εκεί και πέρα πρέπει να διερευνηθεί και το πώς έγινε αυτό και να αποδοθούν ευθύνες και βέβαια να εντοπιστεί εκ νέου ο καταζητούμενος πλέον τρομοκράτης» πρόσθεσε.

"Ο καθένας αντιλαμβάνεται τα συμπλέγματά του…"

Λίγο αργότερα, σχολιάζοντας την απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην παραστεί στην επίσημη τελετή έναρξης της ελληνικής Προεδρίας, ο κ.Κεδίκογλου είπε «Ο καθένας αντιλαμβάνεται τα συμπλέγματά του… Ο κ. Τσίπρας αυτοπροβάλλεται ως υποψήφιος πρόεδρος της ��υρωπαϊκής Ένωσης την ώρα που αρνείται να παραστεί στην τελετή ανάληψης της ευρωπαϊκής Προεδρίας από την Πατρίδα του!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top