Το Σάββατο συνεδριάζει το ΕΣ των ΑΝΕΛ για τη στάση τους στις δημοτικές εκλογές

Αποκλείουν συνεργασία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΧΑ

Το Σάββατο συνεδριάζει το ΕΣ των ΑΝΕΛ για τη στάση τους στις δημοτικές εκλογές

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου θα απασχολήσει το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, η στάση του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ημερίδα σε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τους Ανεξάρτητους Έλληνες απασχολεί και το ζήτημα της συνεργασίας του κόμματος με τον Βύρωνα Πολύδωρα, την οποία δεν αποκλείει ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στις δημόσιες τοποθετήσεις του, ενώ ανοιχτό αφήνει το ζήτημα και ο ίδιος κ. Πολύδωρας, ο οποίος δήλωσε στο ΑΜΠΕ για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο : «Θα δούμε».

Πάντως, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φέρονται αποφ��σισμένοι να αποκλείσουν τη συνεργασία με στελέχη που έχουν ψηφίσει το μνημόνιο, αν και στελέχη του κόμματος ζητούν να μην αποκλειστεί η συνεργασία με βουλευτές που είχαν ψηφίσει τα μνημόνια αλλά σήμερα δηλώνουν αντίθετοι.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ επίσης, υψηλόβαθμο κοινοβουλευτικό στέλεχος των ΑΝΕΛ διευκρίνισε για τις συνεργασίες του κόμματος: «Συνεργαζόμαστε με τους πάντες πλην Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top