Στουρνάρας: κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι… φαγώσιμος!

«Η οικονομία βγαίνει από την κρίση» υποστηρίζει

«Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι… φαγώσιμος» διαμηνύει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στους αντιπάλους τους εντός και εκτός της ΝΔ!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» (απαντώντας σε ερώτηση για την κριτική που του ασκείται και εάν πιστεύει ότι κάποιοι θέλουν να τον «φάνε») κάποιοι πιστεύουν ότι είναι «αναλώσιμος, ευάλωτος, απροστάτευτος, φαγώσιμος» επειδή ο ίδιος δεν ανήκει σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό. Υποστηρίζει επίσης ότι και «κάποιοι άλλοι, ενδεχομένως να θέλουν να με φάνε, ίσως γιατί η πολιτική μας δεν είναι συμβατή με τα συμφέροντά τους. Δεν βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για να φτιάξω πάτημα" για την επόμενη» .

Όσον αφορά την ανάκαμψη, ο κ. Στουρνάρας υποστηρίζει ότι «η οικονομία βγαίνει από την κρίση και τα πράγματα βελτιώνονται».

Εκτιμά ακόμα ότι η βελτίωση στα εισοδήματα θα αρχίσει από φέτος και ότι τονωθεί ψυχολογικά η χώρα με το τέλος των Μνημονίων, όπως και με την επιστροφή στις αγορές.

Για μία ακόμη φορά ο υπουργός Οικονομικών ασκεί έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις που υποστηρίζει και κατηγορεί την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι οι θέσεις της δεν αποτελούν εναλλακτική λύση. «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να συντηρεί εξωφρενικές προσδοκίες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top