«Πατείς με, πατώ σε» στις εφορίες: Το αδιαχώρητο για τέλη και κατάθεση πινακίδων

«Καμία παράταση για τα τέλη» διαμηνύει το ΥΠΟΙΚ

Το αδιαχώρητο επικρατεί στις εφορίες και σε πολλές τράπεζες σε όλη τη χώρα.

Χιλιάδες πολίτες σπεύδουν σήμερα, προτελευταία μέρα του έτους, τόσο για να πληρώσουν τα τέλη του αυτοκινήτου όσο και για να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκίνητων τους ή να εξοφλήσουν λοιπές φορολογικές υποχρεώσεις.

Μάλιστα, σε πολλές ΔΟΥ υπήρχαν ουρές που είχαν σχηματιστεί πριν από τις 8 το πρωί, όταν και ανοίγουν τις πόρτες οι εφορίες!

Πολλοί πολίτες που προσήλθαν στις εφορίες για την κατάθεση πινακίδων τονίζουν ότι επέλεξαν συνειδητά την ταλαιπωρία καθώς -όπως ισχυρίζονται- χρειάζονταν μέχρι και την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητό τους.

Από την πλευρά του, το υπουργείο Οικονομικών διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2014, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για την κατάθεση των πινακίδων χωρίς ωστόσο να αποκλείεται εδώ κάποια «έκπληξη» της τελευταίας στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΔΟΥ θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό στις 2 και 3 Ιανουαρίου 2014 και οι προθεσμίες εκπλήρωσης υποχρεώσεων των πολιτών παρατείνονται, σύμφωνα με την ΠΟΛ 1101/2002, για τις δυο επόμενες εργάσιμες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top