Μένει ή φεύγει ο Πέτρος από τον ΣΥΡΙΖΑ; Πολύ σασπένς στο νέο επεισόδιο!

Νέες αποκαλύψεις από τον Τατσόπουλο

Μένει ή φεύγει ο Πέτρος από τον ΣΥΡΙΖΑ;  Πολύ σασπένς στο νέο επεισόδιο!

Το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως δεν πτοεί τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος δηλώνει σε όλους τους τόνους πως «δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί αφού δεν θεωρεί ότι κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ με την στάση του».

Αν και ο κ.Τατσόπουλος γνωρίζει όπως λέει πως υπάρχουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθούν να τον οδηγήσουν σε έξοδο, παρόλα αυτά δεν σκέφτεται να φύγει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντιθέτως τα αντιμετωπίζει όλα αυτά με γέλιο!

«Δεν λέω ότι είναι κακοί και μοχθηροί άνθρωποι, αλλά είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάνω κακό στον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν παραιτούμαι, διότι πιστεύω ότι κάνω καλό στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πιστεύω ότι καταστρέφω τον ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο: πιστεύω ότι εκφράζω τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τατσόπουλος και πρόσθεσε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει αυτή τη στιγμή λοβοτομημένους βουλευτές. Δεν θέλει αρνάκια που να κάθονται στη γραμμή. Να μην κουνιούνται… Θέλει βουλευτές με άποψη, γιατί αυτό αξίζει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στον κ.Τσίπρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «ο κ. Τσίπρας είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώτιστή του μέριμνα είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη μέσα στο κόμμα του. Ή η απόδοση πλήρους ευθυνών σε αυτούς που υπονομεύουν την ενότητα».

Για να μην "πέσει το σπίτι του και τον πλακώσει" ο κ. Τατσόπουλος, υπογράμμισε ωστόσο πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο δημοκρατικό κόμμα, το οποίο μάλιστα όταν θα αναλάβει την εξουσία θα περάσει από κόσκινο και έλεγχο κάθε σύμβαση και συμφωνία, είτε εκδοτικού ομίλου είτε τηλεοπτικού είτε βιομηχανίας και φαρμακοβιομηχανίας»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top