Κουντουρά εναντίον Καμίνη: Έχει πολιτικές ευθύνες για το χάος στα ληξιαρχεία

«Περαστικός ήταν επί τρία χρόνια από την πλατεία Κοτζιά;»

Επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον οποίο και καλεί να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες που του αναλογούν, εξαπέλυσε η Έλενα Κουντουρά με αφορμή τις εξελίξεις στο ληξιαρχείο της πόλης.

«Επισκέπτης ήταν, ή περαστικός από την Πλατεία Κοτζιά επί τρία χρόνια ο κ. Καμίνης; Συμφωνούμε απόλυτα ότι πρέπει να γίνει διοικητικός έλεγχος με τη συνδρομή του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, αλλά σε ότι αφορά τις δικές του πολιτικές ευθύνες θα βγει δημόσια να τις αναλάβει;» αναφέρει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Οι δηλώσεις ετεροχρονισμένων γεννήσεων αύξαναν κατά γεωμετρική πρόοδο τα έτη 2011, 2012 και 2013. Αν δεν προέκυπτε το τυχαίο γεγονός με τη μικρή Μαρία από τα Φάρσαλα μέχρι που θα έφτανε η κατάσταση με τις μαϊμού-δηλώσεις; Υπό την δική του πολιτική ευθύνη δεν λειτουργούσαν ο ληξίαρχος και οι υπάλληλοι, τους οποίους αποκεφαλίζει τώρα ως ένας εκ των υστέρων άγγελος της κάθαρσης; Να μας απαντήσει ο κ. Καμίνης!» καταλήγει η κα Κουντουρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top