Δένδιας: Επιτυχίες και αυτοκάθαρση στην Αστυνομία

Στην 4χρονη Μαρία και τη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε ο υπουργός

Για τις επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, με αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας».

«Κάνετε κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες στον ελληνικό δημόσιο τομέα. Έχετε ξεκινήσει μία βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης μέσα από τα δικά σας θεσμικά όργανα, ώστε να αποβληθούν του Σώματος οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε απευθυνόμενος σε αστυνομικούς ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Δένδιας, αναφέρθηκε εμμέσως και στην υπόθεση του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε στα Φάρσαλα, λέγοντας: «Διαλύσατε σε μεγάλο βαθμό τα γκέτο της ανομίας που ανθούσαν στη χώρα. Είτε αυτά ανθούσαν μέσα στις ποικιλώνυμες "βίλες" είτε αυτά επέτρεπαν σε μικρά παιδάκια να έχουν αρπαγεί και να βρίσκονται μακριά από τους φυσικούς τους γονείς.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top