Το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις

Τι ανέφερε για την καταδίκη Τσοχατζόπουλου και την υπόθεση της ΧΑ

Το σχόλιο του Ν. Χατζηνικολάου στο  δελτίο ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις

Την καταδίκη Τσοχατζόπουλου σχολίασε στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Θλιβερός επίλογος, θλιβερότατος», συμφώνησε με την παρατήρηση της Μ. Ζαχαρέα ότι λίγο έλειψε να είχε αναδειχθεί πρωθυπουργός ο Α.Τσοχατζόπουλος το 1996, ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της Real News επισήμανε σχετικά με τα σχόλια που ήδη γίνονται για σχετικά μικρή ποινή εις βάρος του πρώην υπουργού, ότι εκτός από την πρόταση καταδίκης του σε 20 χρόνια φυλάκιση σήμερα, εκτός από τα 8 χρόνια φυλάκιση για το πόθεν έσχες πριν λίγους μήνες, έπεται η ιστορία των υποβρυχίων που όπως τόνισε «είναι σοβαρότατη και πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει».

Ο Ν. Χατζηνικολάου σχολίασε και τις εξελίξεις σχετικά με τη Χρυσή Αυγή. «Είναι σαφές ότι η υπόθεση κάθε ημέρα που περνά αποκτά μεγαλύτερο βάρος όπως φαίνεται και από την απόφαση της Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να αναθέσει την υπόθεση σε εφέτη ανακριτή» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που δείχνουν ότι είναι αναμεμιγμένοι οι περισσότεροι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ο κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Star επικαλέσθηκε και απόψεις νομικών, σύμφωνα με τις οποίες ακόμη και μη προφυλακισμένοι μέχρι σήμερα βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους ήδη απαγγέλθηκαν κατηγορίες, στην περίπτωση που προκύψουν νέα στοιχεία εις βάρος τους μπορεί να κληθούν σε νέα απολογία και να προφυλακισθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top