ΧΡΥΣΗ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Ελένη... Ζαρούλια γίνεται παρουσιάστρια!!!

Στροφή στην καριέρα της κάνει η βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος

Τα ταλέντα της στην παρουσίαση θέλει να δείξει σε όλους τους Έλληνες και στις αλλοδαπές υπαλλήλους και συντρόφους των Χρυσαυγιτών η σύζυγος του προφυλακισμένου αρχηγού του ακροδεξιού κόμματος Ελένη Ζαρούλια!

Το κυνήγι με τις κάμερες, τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους αλλά και τα παιχνίδια με τα σπρωξίματα, τις χλέπες και τους καφέδες φαίνεται πως γοήτευσαν την ωραία… Ελένη, η οποία θέλει τώρα να δοκιμάσει τις ικανότητες της στον χώρο της παρουσίασης!

Γιατί όχι …σου λέει…. Ξανθιά είμαι, ανοιχτά μάτια έχω, γράφω και καλά από ότι είδα τα τελευταία 24ωρα στο φακό, οπότε δεν μένει παρά να σερβίρω τον δικό μου χρυσαυγίτικο καφέ στους Έλληνες! Αυτά μάλλον σκέφτηκε η βουλευτής της Χ.Α. για αυτό και αναλαμβάνει εκείνη με συμπαρουσιαστή τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη την παρουσίαση της πολιτικής εκπομπής της Χ.Α στο διαδικτυακό κανάλι του κόμματος, όπως διαβάσαμε στο επίσημο site του ακροδεξιού κόμματος!

Οι θαυμαστές της κ.Ζαρούλια μπορούν να την απολαύσουν απόψε κιόλας εκτάκτως στις 21:30 !

Την ίδια ώρα, ο κος Μιχαλολιάκος προσπαθεί να συνηθίσει το νέο περιβάλλον στα ψυχρά κελιά των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού, όπου μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης!

Ας θυμηθούμε κάποιε χαρακτηριστικές στιγμές της κ.Ζαρούλια!ΒΙΝΤΕΟ

φωτο: προϊόν photoshop

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top