Σαμαράς από Νέα Υόρκη: Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, ούτε δικαίωμα στη βία

Μήνυμα αισιοδοξίας: Περάσαμε τα δύσκολα, έρχεται νέα εποχή ευημερίας

Σαμαράς από Νέα Υόρκη: Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, ούτε δικαίωμα στη βία

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε στον ελληνικό λαό από τη Νέα Υόρκη ο Αντώνης Σαμαράς, υποστηρίζοντας ότι ο ελληνικός λαός με υπερηφάνεια ξεπέρασε τα δύσκολα και ξεκινά νέα εποχή ευημερίας για τη χώρα.

«Ο ελληνικός λαός γεύθηκε την πίκρα να μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ήτταται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας. Με υπερηφάνεια και σοβαρότητα πέρασε τα δύσκολα. Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη» σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής, δήλωσε πως οι ρατσιστές βρήκαν απέναντί τους όλους τους Έλληνες και πρόσθεσε: «Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στην βία, να είσαι ρατσιστής».

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε το πρόγραμμα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ με το εκκλησιασμό του στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου, στο Φλάσινγκ της Νέας Υόρκης, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Δημήτριου.

Συνάντησε και Βενιζέλο: Συμφώνησαν σε «όχι» για εκλογές

Ο πρωθυπουργός συνάντησε για λίγη ώρα και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος επίσης βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Σαμαράς και Βενιζέλος αναφέρθηκαν στο θέμα της Χρυσής Αυγής και τις πρωτοβουλίες που θα λάβει η κυβέρνηση, όπως πχ την κατάθεση αντιρατσιστικού νόμου. Παράλληλα, συμφώνησαν ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και όχι εκλογές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top