ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ «βυθίζει» τη «Χρυσή Αυγή: Υποκρική, ακραία και επικίνδυνη για τους πολίτες!

Το 51,5% πιστεύει πως υπάρχει μέχρι και κίνδυνος εμφύλιας σύρραξης!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ «βυθίζει» τη «Χρυσή Αυγή: Υποκρική, ακραία και επικίνδυνη για τους πολίτες!

Μετά τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δείχνει πως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ρίχνει δημοσκοπικά τη «Χρυσή Αυγή», μια δεύτερη δημοσκόπηση έρχεται να συμφωνήσει με τα παραπάνω αποτελέσματα.

Πρόκειται για δημοσκόπηση της MRB, για λογαριασμό της «Real News», όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει πως η «Χρυσή Αυγή» είναι «μακριά από τον πολίτη» (70%), «είναι υποκριτική», (77,6%), και «έχει ακραίες ιδέες. Αυτό είναι το κακό», (84,4%).

Παράλληλα, το 74,1% των ψηφοφόρων, θεωρεί πως η αντισυστημικότητα της Χ.Α (δεν είναι μέρος του συστήματος), είναι κάτι κακό.

Χαρακτηριστικό είναι, πως μετά τα τραγικά γεγονότα της δολοφονίας Φύσσα, η εικόνα των πολιτών για τη Χρυσή Αυγή, χειροτέρεψε κατά 61,3%!

Το πιο σημαντικό απ΄όλα όμως, είναι πως το 51,1% των πολιτών, φοβούνται πως τα τελευταία γεγονότα είναι άκρως επικίνδυνα, και θα μπορούσαν να οδηγήσουν μέχρι και σε… εμφύλια σύρραξη!

Γι΄αυτό, το 76,1% της κοινωνίας, ζητά από τον πολιτικό κόσμο, από εδώ και στο εξής, να μην δείξει ΚΑΜΙΑ ανοχή απέναντι στο κόμμα Μιχαλολιάκου.

Όσο για το αν θα πρέπει να τε��εί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου; Το 29,5% των πολιτών συμφωνεί μ΄αυτό, ενώ το 23,7% θεωρεί πως πρέπει να ενισχυθεί το νομικό πλαίσιο για ν’ αντιμετωπιστεί το νοσηρό φαινόμενο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top