ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ «βυθίζει» τη «Χρυσή Αυγή: Υποκρική, ακραία και επικίνδυνη για τους πολίτες!

Το 51,5% πιστεύει πως υπάρχει μέχρι και κίνδυνος εμφύλιας σύρραξης!

Μετά τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δείχνει πως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ρίχνει δημοσκοπικά τη «Χρυσή Αυγή», μια δεύτερη δημοσκόπηση έρχεται να συμφωνήσει με τα παραπάνω αποτελέσματα.

Πρόκειται για δημοσκόπηση της MRB, για λογαριασμό της «Real News», όπου η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει πως η «Χρυσή Αυγή» είναι «μακριά από τον πολίτη» (70%), «είναι υποκριτική», (77,6%), και «έχει ακραίες ιδέες. Αυτό είναι το κακό», (84,4%).

Παράλληλα, το 74,1% των ψηφοφόρων, θεωρεί πως η αντισυστημικότητα της Χ.Α (δεν είναι μέρος του συστήματος), είναι κάτι κακό.

Χαρακτηριστικό είναι, πως μετά τα τραγικά γεγονότα της δολοφονίας Φύσσα, η εικόνα των πολιτών για τη Χρυσή Αυγή, χειροτέρεψε κατά 61,3%!

Το πιο σημαντικό απ΄όλα όμως, είναι πως το 51,1% των πολιτών, φοβούνται πως τα τελευταία γεγονότα είναι άκρως επικίνδυνα, και θα μπορούσαν να οδηγήσουν μέχρι και σε… εμφύλια σύρραξη!

Γι΄αυτό, το 76,1% της κοινωνίας, ζητά από τον πολιτικό κόσμο, από εδώ και στο εξής, να μην δείξει ΚΑΜΙΑ ανοχή απέναντι στο κόμμα Μιχαλολιάκου.

Όσο για το αν θα πρέπει να τε��εί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου; Το 29,5% των πολιτών συμφωνεί μ΄αυτό, ενώ το 23,7% θεωρεί πως πρέπει να ενισχυθεί το νομικό πλαίσιο για ν’ αντιμετωπιστεί το νοσηρό φαινόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top