Είσαι 100% σίγουρος ότι το αυτοκίνητο σου είναι ασφαλισμένο;;;Τσέκαρε το τώρα ΕΔΩ πριν μπλέξεις

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για πλαστά ασφαλιστικά συμβόλαια

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες για πλαστά και άλλα μη νόμιμα συναφθέντα ασφαλιστήρια συμβόλαια στο Επικουρικό Κεφάλαιο, το οποίο με ανακοίνωση του προσπαθεί να αφυπνίσει το καταναλωτικό κοινό, τονίζοντας πως «ασφάλιση αυτοκινήτου μπορούν να παρέχουν νόμιμα στην Ελλάδα μόνον οι ασφαλισ��ικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται νόμιμα σε αυτή και οι οποίες είναι καταχωρημένες στα σχετικά μητρώα της Τράπεζας της Ελλάδος: www.bankogfreece.gr».

Παράλληλα, οι ασφαλισμένοι της ασφαλιστικής επιχείρησης Διεθνής Ένωσις AAE, της οποίας πρόσφατα ανακλήθηκε η άδεια, «θα πρέπει να φροντίσουν, να ασφαλίσουν άμεσα τα οχήματα τους σε άλλη ασφαλιστική επιχείρηση της επιλογής τους. Διαφορετικά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ήδη κυκλοφορούν ανασφάλιστοι». Με ότι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση ενός τροχαίου ή ενός απλού ελέγχου από την τροχαία! Φανταστείτε πως τα πρόστιμα σε περίπτωση εντοπισμού ανασφάλιστου οχήματος σε τυπικό έλεγχο, μπορούν να φτάσουν έως και τα 1000 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top