Όλα τα αγκάθια της οικονομίας στο τραπέζι της συνάντησης Σαμαρά με τρόικα

Ποια σημεία προβληματίζουν εκ νέου τους δανειστές μας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση των αντιπροσώπων της τρόικας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Αγκάθι στις συζητήσεις με την κυβέρνηση παρέμεινε σύμφωνα με τις πληροφορίες η οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και κυρίως του ΕΟΠΥΥ, η οποία προβληματίζει την τρόικα.

Όπως την προβληματίζει επίσης και η πορεία των αποκρατικοποιήσεων, με τον εκτροχιασμό των στόχων - κυρίως λόγω του «ναυαγίου» της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ - να φέρνει ξανά στο προσκήνιο ζήτημα νέων μέτρων από τον Σεπτέμβριο!

Το πολιτικό και οικονομικό κλίμα σκιάζει ακόμη – προκαλώντας αντίστοιχη ανησυχία στην τρόικα – το ζήτημα της ΕΡΤ, με τους κλυδωνισμούς που συνεχίζει να προκαλεί μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

Μετά τη συνάντηση, ο κύριος Στουρνάρας δήλωσε ότι ετέθησαν όλα τα θέματα της οικονομίας στο τραπέζι της συζήτησης με την τρόικα ενώ για την ΕΡΤ αρκέστηκε να δηλώσει "Θα τα πούμε αύριο αυτά".

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top