Ύμνοι του διάσημου σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν για τον Αλέξη Τσίπρα

Συνάντηση των δυο τους στο Ζάγκρεμπ

Ύμνοι του διάσημου σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν για τον Αλέξη Τσίπρα

​Με τον αμερικανό σκηνοθέτη Ολιβερ Στόουν και τον σλοβένο φιλόσοφο Σλαβόι Ζιζεκ συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ζάγκρεμπ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην κροατική πρωτεύουσα.

Η συνάντηση έγινε στο περιθώριο του διεθνούς κινηματογραφικού φεστιβάλ Ανατροπή, στο οποίο ο Στόουν είναι τιμώμενο πρόσωπο. Ο πολυβραβευμένος αμερικανός σκηνοθέτης μόνο «όσκαρ» που δεν έδωσε στον κ.Τσίπρα, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από το Ζάγκρεμπ από εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μόλις έφαγα με τον άνθρωπο που εύχομαι να είναι ο μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας σας» είπε ο Ολιβερ Στόουν και πρόσθεσε: «Αυτός θεωρώ ότι είναι η ελπίδα της Ελλάδας. Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά θεωρώ και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο ύφος και Σλαβόι Ζίζεκ: «Και εγώ του εύχομαι καλή τύχη. Και εγώ πιστεύω σε εκείνον. Τον υποστηρίζω. Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν μου τον ρόλο. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».​​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top