Μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί η δίκη του Άκη; «Άφαντη» η Σταμάτη!

Τουλάχιστον 19 εκ. ευρώ ζητά το Δημόσιο - «Έχει παραγραφεί» απαντά η υπεράσπιση

Μετά το Πάσχα θα συνεχιστεί η δίκη του Άκη; «Άφαντη» η Σταμάτη!

Ρεπορτάζ: Άννα Σταματιάδου

Πρώτη ανάρτηση: 22/4/2013 - 12.26

Και εκεί που άρχισε πάλι λίγο πριν τις 12.30, η «δίκη του Τσοχατζόπουλου», που διακόπηκε περίπου στις 10, ο πρόεδρος του δικαστηρίου... διέκοψε εκ νέου για δέκα λεπτά και η σύνθεση του δικαστήριου επανήλθε προ ολίγου στην έδρα.

Σύσσωμοι οι συνήγοροι των κατηγορουμένων ζητούν να αποβληθεί η πολιτική αγωγή από τη δίκη με το επιχείρημα ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα για τις μίζες και μένει αυτό για του ξέπ��υμα μαύρου χρήματος.
Το Δημόσιο, όπως σας έχουμε αναφέρει, ζητά για ηθική βλάβη και υλική ζημία αποζημίωση 1 εκ. ευρώ από κάθε κατηγορούμενο (με επιφύλαξη μάλιστα να ανέβει κι άλλο το ποσό), με την πολιτική αγωγή να μιλά για «δώρα εις βάρος του ελληνικού λαού». Η πλευρά Τσοχατζόπουλου επιμένει στην κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ για να φωτίσουν την υπόθεση.
Πολύ πιθανό να συνεχιστεί μετά το Πάσχα
Μετά το Πάσχα είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί η δίκη του Τσοχατζόπουλου.
Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χρ. Κατσιάνης, είχε ενημερώσει ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να μη συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες η δίκη για «υπηρεσιακούς λόγους». Υπάρχει η πιθανότητα να γίνει η συνεδρίαση τη μεγάλη Δευτέρα, αλλά το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί μετά το Πάσχα…
Δε μιλά με κανέναν ο Άκης - «Άφαντη» η Σταμάτη!
Ο κόσμος μέσα στην αίθουσα αλλά και έξω από αυτήν είναι πολύς. Μετά την πρώτη διακοπή, από τους τελευταίους (εκ των κατηγορούμενων) μπήκε στην αίθουσα ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ενώ η Βίκυ Σταμάτη δεν έχει επιστρέψει!
Ο πρώην υπουργός δεν μιλά με κανέναν από τους συγκατηγορούμενούς του παρά μόνο με τους συνηγόρους τους. Ο Γιάννης Σμπώκος και ο Αστέριος Οικονομίδης, από την άλλη, προσπαθούν να κρύψουν τις χειροπέδες τους, ενώ ο πρώτος μιλά πολύ με τους δικηγόρους του. Ο Αλέξης Κούγιας, πάντως, υπέβαλε ένσταση για το γεγονός ότι οι κρατούμενοι έρχονται με χειροπέδες.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Ζήγρας συνομίλησε για λίγη ώρα με την Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top