Ξεκινάει αύριο το 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Θα απουσιάσει ο Κ. Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου δεν θα παραστεί στην έναρξη…

Ξεκινάει αύριο το 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Ξεκινάει αύριο το μεσημέρι το 9ο συντακτικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), το οποίο θα διαρκέσει έ��ς την Κυριακή , με τη συμμετοχή 3.100 συνέδρων περίπου.

Αύριο θα απευθύνουν χαιρετισμούς τα άλλα πολιτικά κόμματα, τα οποία θα εκπροσωπήσουν οι Μ.Κεφαλλογιάννης (ΝΔ), Δ.Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), Σπ.Λυκούδης (ΔΗΜΑΡ), Γ.Γκιόκας (ΚΚΕ), Μ.Χαραλαμπίδης (ΛΑΟΣ), Μ.Τρεμόπουλος και Κωνσταντίνα Κοσμίδου (Οικολόγοι). Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα στείλουν εκπρόσωπο, καθώς υποστήριξαν ότι λόγω υποχρεώσεων και αποστολών των βουλευτών του κόμματος στο εξωτερικό δεν υπάρχει κανείς διαθέσιμος!

Στα αξιοσημείωτα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ είναι ότι «θα λάμψουν διά της απουσίας τους» δύο πρώην αρχηγοί του οι οποίοι διατέλεσαν και πρωθυπουργοί, από την έναρξή του. Ο πρώτος, ο κ. Κ. Σημίτης, δεν θα παραστεί καθόλου στις εργασίες του, ενώ ο δεύτερος, ο κ. Γ. Παπανδρέου, επικαλέστηκε παρουσία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη και θα συμμετάσχει στο συνέδριο από το Σάββατο.
Αύριο επίσης θα γίνει η εκλογή της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής και θα ξεκινήσουν οι κυρίως εργασίες, με τις ομιλίες συνέδρων.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα απευθύνει δευτερολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου και θα διεξαχθούν οι ψηφοφορίες. Την Κυριακή θα εκλεγεί το κεντρικού όργανο του κόμματος.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top