Παπαδημούλης: Είμαστε πιο έτοιμοι από αυτούς που κυβερνούν

«Προέχει για εμάς η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και η συσπείρωση της Αριστεράς»

Παπαδημούλης: Είμαστε πιο έτοιμοι από αυτούς που κυβερνούν

«Είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από αυτούς που μας κυβερνούν υλοποιώντας μια καταστροφική πολιτική» τόνισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στη ΝΕΤ FM.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι το κόμμα του βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο προετοιμασίας του και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είναι ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ άλλα να λέει μέσα και άλλα έξω».

Ο κ. Παπαδημούλης επιμένει στη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κατώτατο μισθό, ωστόσο επισημαίνει ότι αυτό θα γίνει σταδιακά: «Είπαμε καθαρά ότι θα αποκαταστήσουμε τον κατώτατο μισθό και η αποκατάσταση των μεγάλων απωλειών σε μισθούς και συντάξεις θα γίνει σταδιακά, σε συνάρτηση με την πορεία των δημόσιων οικονομικών και την πορεία της πραγματικής οικονομίας».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μετασχηματίζεται σε ενιαίο κόμμα με βάση αποφάσεις και χρονοδιαγράμματα, ενώ τόνισε ότι παρά τις διαφορετικές φωνές που κατά καιρούς ακούγονται, η «γραμμή» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια και ενιαία: «Υπερασπιζόμαστε την ανάγκη να ηττηθεί η σημερινή πολιτική και κυβέ��νηση».

Όπως αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης, «προέχει για εμάς η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και η συσπείρωση της Αριστεράς, ωστόσο η φύση των προβλημάτων και το μέγεθος της καταστροφής επιβάλλουν τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα έχει τα χαρακτηριστικά εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας. Που σημαίνει ότι θέλουμε κι άλλες δυνάμεις, πολιτικές και κοινωνικές, πέραν της Αριστεράς να στηρίξουν το πρόγραμμά μας».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι επιχειρείται μία «μονομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με αθέμιτα πολιτικά μέσα και χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως είναι η διαστρέβλωση θέσεων, συχνά με κοπτοραπτική».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top