Μ. Βορίδης: Με ικανοποιούν οι δηλώσεις του Στουρνάρα για τους φόρους στα ακίνητα

"Τα μαζεύει" τώρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

Μ. Βορίδης: Με ικανοποιούν οι δηλώσεις του Στουρνάρα για τους φόρους στα ακίνητα

​Λίγες ώρες μετά τους ισχυρισμούς του πως "η πολιτική των φόρων στα ακίνητα είναι λάθος και πως δεν πρόκειται να φέρει ούτε δημοσιονομική εξυγίανση αλλά ούτε και έσοδα", ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης μιλώντας στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ έσπευσε να τα "μαζέψει", επισημαίνοντας παράλληλα πως τα όσα δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών για το θέμα τον ικανοποιούν.

«Αυτό που έκανα χθες είναι ότι είπα πως δεν πρέπει να υπάρξει υπέρμετρη φορολόγηση των ακινήτων, δεν πρέπει να υπάρξει αύξηση της φορολογίας των ακινήτων και ότι τα ακίνητα έχουν φορολογηθεί πολύ. Αυτή είναι η δική μου συμβολή σε αυτό τον διάλογο που γίνεται αυτές τις μέρες. Έως εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο κος Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης τόνισε πως οι αρχές που ετέθησαν από τον υπουργό Οικονομικών όσον αφορά τον ενιαίο φόρο ακινήτων είναι απολύτως ευκρινείς και τον ικανοποιούν, καθώς δεν θα υπάρξει όπως είπε περαιτέρω επιβάρυνση και τελικώς τηρείται και η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για έναν ενιαίο φόρο για τα ακίνητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top