Από 28/2 μέχρι 3/3 το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ξεκινά διάλογος για το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότη��ης

Από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου θα διεξαχθεί το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Ενδιάμεσα προγραμματίζονται κομματικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα ενόψει του Συ��εδρίου και διάλογος με τους παραγωγικούς φορείς για το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης, με την παρουσία του κ. Βενιζέλου, οι οποίες θα γίνουν στο διάστημα από 11 έως 21 Ιανουαρίου.

Θα συνεχισθούν επίσης οι πολιτικές πρωτοβουλίες του κόμματος, στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Μανιάτη και τους βουλευτές Γιώργο Ντόλιο και Παναγιώτη Ρήγα, θα επισκεφθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα της διαθεσιμότητας.

Την προσεχή Τρίτη επίσης θα διεξαχθεί συνάντηση εργασίας του κ. Βενιζέλου με την Κ.Ο., την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Γραμματεία της ΚΟΕΣ και την Πέμπτη θα διεξαχθεί συνάντηση με πρώην βουλευτές και πρώην στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην Ιπποκράτους ετοιμάζουν νέες νομοθετικές πρωτοβουλίες, όπως για το φορολογικό νομοσχέδιο, για το ΕΣΠΑ , για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top