Η εφορία μπαίνει και στο κρεβάτι σου: Προσοχή, γιατί το κέρατο μπορεί να το πληρώσεις ακριβά!

«Να είστε προσεκτικοί όταν χωρίζετε» λέει ο γγ Εσόδων Χ.Θεοχάρης

Η εφορία μπαίνει και στο κρεβάτι σου: Προσοχή, γιατί το κέρατο μπορεί να το πληρώσεις ακριβά!

​Έχεις εξωσυζυγική σχέση και είσαι στο τσακ να βάλεις τέλος στο γάμο σου;;; Σου τα έχει «κάνει τσουρέκια» και σκέφτεσαι το διαζύγιο;; Δεν αντέχεις την πεθερά σου και σου χει ��ίνει έμμονη ιδέα η «λύση» του γάμου σου;;

«Σκέψου καλά, πιο καθαρά τι πας να κάνεις…» όπως λέει και το λαϊκό άσμα της Καίτης Γαρμπή, αλλά και ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης!!!!

Ο κ.Θεοχάρης εκτός από ειδικός στον προγραμματισμό και την ανάλυση των προϋπολογισμών γίνεται για το καλό (λέμε τώρα) των φορολογουμένων και…. δικηγόρος!!!!!!!

«Να είστε προσεκτικοί όταν χωρίζετε», είναι η συμβουλή του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη στους συζύγους που χωρίζουν.

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα ο κ. Θεοχάρης ευελπιστεί να βγάλει λεφτά από τα διαζύγια και κυρίως από τις... απατημένες συζύγους που επιζητούν εκδίκηση!!!

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, τον επισκέφθηκε σύζυγος πρώην στρατιωτικού, η οποία με χαρτί και καλαμάρι έβγαλε τα κινητά και ακίνητα του κυρίου που την έκανε «τάρανδο» στην φόρα!!!! Η απατημένη σύζυγος υπέδειξε στον κ.Θεοχάρη τις τράπεζες και τις εταιρείες στις οποίες υποτίθεται ότι έχει τα λεφτά του ο στρατιωτικός.

Πρόσφατα ακόμη μία εν διαστάσει σύζυγος, συμβολαιογράφου αυτή τη φορά, αποκάλυψε με τη σειρά της χρήματα που είχε σε... offshore ο πρώην σύζυγός της.

Επειδή όμως ο κ.Θεοχάρης στην πραγματικότητα δεν είναι δικηγόρος, αλλά είναι υπεύθυνος για τα δημόσια έσοδα …. είναι λογικό να τρίβει τα χέρια του με τις αποκαλύψεις των απατημένων συζύγων!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top