Κατέβασαν από το αεροπλάνο γυναίκες, επειδή είναι υπέρβαρες!

«Μας ζήτησαν να κλείσουμε διπλές θέσεις με την επόμενη πτήση»

Κατέβασαν Από Αεροπλάνο Υπέρβαρες Γυναίκες

Δύο γυναίκες έζησαν τον πλήρη «εξευτελισμό», όταν τις έδιωξαν από πτήση στη Νέα Ζηλανδία, επειδή είναι υπέρβαρες και έπρεπε να είχαν κλήσει διπλή θέση στο αεροπλάνο.

Η Έιντζελ Χάρντινγκ και η φίλη της είχαν επιβιβαστεί στην πτήση της Air New Zealand από το Νάπιερ στο Όκλαντ την Παρασκευή, όταν ένιωσε έναν ξαφνικό πόνο στο αριστερό της χέρι.

Όπως ισχυρίστηκε η γυναικα, γύρισε και είδε μια αεροσυνοδό που προσπαθούσε να τη σπρώξει και της μιλούσε με «επιθετικό τρόπο», επειδή ο πιλότος δεν μπορούσε να απογειωθεί μέχρι να τακτοποιηθούν όλοι οι επιβάτες στις θέσεις τους.

Η ένταση μεγάλωσε, όταν ήρθε μια ανακοίνωση από τα μεγάφωνα που ζητούσε από όλους τους επιβάτες να κατέβουν από το αεροσκάφος.

«Αφού έκλεισε το μικρόφωνο, ήρθε η αεροσυνοδός και μας είπε: "Εσείς οι δύο έπρεπε να έχετε κλείσει τέσσερις θέσεις. Η καθεμιά έπρεπε να αγοράσει διπλή θέση"», υποστήριξε η Χάρντινγκ στο 1News.

Κατέβασαν επιβάτη από αεροπλάνο επειδή ήταν υπέρβαρη

Η Έιντζελ Χάρντινγκ  / Screenshot από βίντεο Youtube 1News

Αφού οι γυναίκες, που και οι δύο χρειάζονταν αναπηρικά αμαξίδια λόγω ιατρικών παθήσεων, αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο, χωρίστηκαν από τους άλλους επιβάτες.

Ένας εργαζόμενος στην αεροπορική εταιρία στεκόταν πίσω τους, όσο η φίλη τους - μια τρίτη γυναίκα που ήταν μαζί τους - οδηγήθηκε στο πίσω μέρος του αεροσκάφους. 

Στη συνέχεια, ζήτησαν από τις δύο υπέρβαρες γυναίκες να ξανά κλείσουν εισιτήρια με την επόμενη πτήση, που ήταν δύο ημέρες αργότερα!

Η Χάρντινγκ είπε στην αεροσυνοδό ότι ούτε αυτή ούτε η φίλη της μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά δύο θέσεις η καθεμία και ότι δεν είχαν πού να μείνουν στην περιοχή, μέχρι την επόμενη πτήση.

Η Air New Zealand προσφέρθηκε να πληρώσει για το φαγητό, τη διαμονή και τις πτήσεις των γυναικών και να τους επιτρέψει την πρόσβαση στο Koru Lounge, προτού μπορέσουν να επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση.

Τώρα οι δύο γυναίκες ζητούν αποζημίωση για «τραύμα και ταπείνωση» και ισχυρίζονται ότι υπέστησαν διακρίσεις λόγω του βάρους τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top