Έδιναν σκυλοτροφή στην 6χρονη κόρη τους - Ήταν κλειδωμένη σε κλουβί

Οι γονείς συνελήφθησαν - Γεμάτο πληγές το σώμα του κοριτσιού

Κρατούσαν Κλειδωμένη Την 6χρονη Κόρη Τους Γυμνή Σε Κλουβί

Ανατριχίλα προκαλεί η φρικτή ιστορία που κάνει τον γύρο του κόσμου και έρχεται από την Πενσυλβάνια. 

Γονείς κατηγορούνται ότι κρατούσαν κλειδωμένη την 6χρονη κόρη τους, γυμνή μέσα σε κλουβί σκύλου τη νύχτα και της έδιναν σκυλοτροφή.

Ο 37χρονος Τζέικομπ Γουίλιαμ Γουέι και η 33χρονη Μίμι Ανν Φροστ είναι αντιμέτωποι με πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων βαριά επίθεση, διαφθορά ανηλίκων, στραγγαλισμό και έκθεση σε κίνδυνο της ευημερίας των παιδιών.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν αστυνομικοί επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού. Το παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, δήλωσε η πολιτειακή αστυνομία της Πενσυλβάνια. 

Όταν έφτασαν, βρήκαν το σπίτι σε «άθλια κατάσταση», γεμάτο με περιττώματα σκύλου, σκουπίδια και ούρα. Πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού δείχνουν ένα μεγάλο κλουβί σκύλου στο σαλόνι με κουβέρτες και σκουπίδια γύρω του.

Ο πατέρας του παιδιού κάλεσε το 911 αφότου η 6χρονη κόρη του υπέστη προφανή κρίση όταν ένα από τα άλλα παιδιά που ζούσαν στο σπίτι προσπάθησε να την κάνει μπάνιο. Τα παιδιά είπαν στους αξιωματούχους ότι η 6χρονη ζούσε σε κλουβί σκύλου και πως τη χτυπούσαν με μια σκούπα. «Ελλείψει καλύτερου τρόπου να το θέσω, είχε βασανιστεί σε εκείνο το σπίτι», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Φαγιέτ, Μάικ Ομπέλ στο δίκτυο KDKA.

Μάλιστα, ο πατέρας δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να μπουν μέσα και οδήγησε ο ίδιος την 6χρονη έξω. Το σώμα του μικρού κοριτσιού ήταν γεμάτο με ανοιχτές πληγές. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως ήταν υποθερμική, πρόσθεσε ο εισαγγελέας Ομπέλ.

Από τα έξι παιδιά που ζούσαν στο σπίτι, μόνο το 6χρονο ήταν στόχος, δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Τέσσερα από τα υπόλοιπα ήταν παιδιά του ζευγαριού και ένα ήταν ανιψιός.

Ο ανιψιός είπε στην αστυνομία ότι η Φροστ έδενε τα χέρια και τα πόδια του μικρού κοριτσιού και αρνιόταν να την πλύνει. Ένα άλλο παιδί είπε ότι οι γονείς ήθελαν η 6χρονη να τρώει τα αποφάγια τους.

«Το κορίτσι έμενε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Την τιμωούσαν εάν κατάφερνε να δραπετεύσει από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό», δήλωσε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα άλλα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Η αστυνομία βρήκε 8 σκυλιά και 2 γάτες στο σπίτι, το οποίο περιέγραψε ως «τρελοκομείο» στα δικαστικά έγγραφα. Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το κορίτσι είπε σε ψυχολόγο ότι την ανάγκαζαν να τρώει σκυλοτροφή και να κοιμάται στο κλουβί κάθε βράδυ. Εκτός από τα χτυπήματα, είπε πως ο πατέρας της την πυροβόλησε στα πόδια με αεροβόλο όπλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top