Ο Κάρολος κάνει έξωση στον αδελφό του, αλλά ο Άντριου αρνείται να φύγει

Βγήκαν τα μαχαίρια για τη βασιλική έπαυλη Royal Lodge

Η άφιξη του πρίγκιπα Άντριου και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας στο Αββαείο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου/ ΑΡ

Ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να ζήτησε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αδελφό του, βασιλιά Κάρολο, σχετικά με την απόφαση του νέου βασιλιά να τον «βγάλει» από την έπαυλη όπου διαμένει τα τελευταία 20 χρόνια, προκειμένου να διατεθεί η Royal Lodge στον διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την οικογένειά του. 

Στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ η βασιλική οικογένεια - Απών ο πρίγκιπας Χάρι

Πάντως, πηγές κοντά στον πρίγκιπα Άντριου, τις οποίες επικαλείται η Daily Mail, ισχυρίστηκαν ότι ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου «δε σχεδιάζει» να εκκενώσει το σπίτι του, το οποίο πιστεύεται ότι έχει προοριστεί για τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα τρία παιδιά τους.

Aπό αριστερά: η βασίλισσα Καμίλα, ο βασιλιάς Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Άντριου/ (Yui Mok/Pool via AP)

Aπό αριστερά: η βασίλισσα Καμίλα, ο βασιλιάς Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Άντριου/ (Yui Mok/Pool via AP)

Η βασιλική έπαυλη είναι ένα ακίνητο αξίας 30 εκατομμυρίων λιρών και έκτασης 98 στρεμμάτων, πολύ μεγάλη για τον πρίγκιπα Άντριου και την πρώην συζύγου του, Σάρα Φέγκιουρσον, οι μόνοι που διαμένουν εκεί. 

Πίσω από αυτήν την κίνηση του βασιλιά ίσως όμως να κρύβεται και κάτι ακόμη. Ίσως ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να δείξει στον «ατιμασμένο» αδερφό του, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα λόγω της σχέσης του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, πως πλέον αυτός αποφασίζει και δεν μπορεί να του γίνονται τα χατίρια, όπως όταν ζούσε η μητέρα τους Ελισάβετ. 

Τη γλίτωσε ο πρίγκιπας Άντριου - Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον βιασμό

Πάντως, ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται πως έχει κάνει ήδη γνωστό στον Άντριου την απόφασή του να εγκαταλείψει το σπίτι και να μετακομίσει στο άδειο πρώην σπίτι του πρίγκιπα Χάρι, το Frogmore Cottage, στο οποίο ζούσαν με τη Μέγκαν Μαρκλ πριν μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

O πρίγκιπας Άντριου στη στέψη του βασιλιά Καρόλου (Andrew Matthews/Pool via AP

O πρίγκιπας Άντριου στη στέψη του βασιλιά Καρόλου (Andrew Matthews/Pool via AP)

Από την άλλη, ο πρίγκιπας Άντριου φέρεται να έχει πεισμώσει και να σκοπεύει να εξαντλήσει την 75ηετή μίσθωση, για την οποία έχει υπογράψει συμβόλαιο. Μένει να δούμε ποιος θα μείνει τελικά στην περιβόητη βασιλική έπαυλη των 30 δωματίων…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top