Φλόριντα: Κρατούσε το μωρό του ως ασπίδα για να αποφύγει τη σύλληψη

Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη άνδρα

Ο πατέρας που κρατά το παιδί του ως ασπίδα

Σκληρές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν έναν πατέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, να κρατά το αγοράκι του ως ασπίδα για να αποφύγει τη σύλληψη από αστυνομικούς. 

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φλάγκλερ, την περασμένη εβδομάδα απάντησε στην κλήση μιας γυναίκας, η οποία κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της είχε απαγάγει τον ενός έτους γιο τους με την απειλή όπλου. 

Ο άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί επικίνδυνα, έχοντας το παιδί στην αγκαλιά του. Σε σήμα των αστυνομικών αρνήθηκε να σταματήσει και τελικά, μετά από καταδίωξη, σταμάτησε έξω από ένα McDonald, βγήκε από το αυτοκίνητο και συνέχισε να κρατά το μωρό, ως ασπίδα απέναντι στους αστυνομικούς. 

 

 

Τελικά ένας αστυνομικός κατάφερε να τον χτυπήσει με ένα taser και να τον ρίξει στο έδαφος, ενώ κρατούσε ακόμα το μωρό. 

Ο αστυνομικός το πήρε στην αγκαλιά του, εκείνο όμως έκλαιγε και φώναζε τον μπαμπά του, τον οποίο κυνηγούσαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί. 

Οι στιγμές ήταν τραγικές. Από τη μια το μωρό να σπαράζει, τρομοκρατημένο που έβλεπε τον πατέρα του να καταδιώκεται από αστυνομικούς και από την άλλη ο άνδρας που ήθελε πάσει θυσία να διαφύγει.

Τελικά με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου συνελήφθη και το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του. Στον δράστη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που του προκάλεσε ο σκύλος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top