Έξαλλος ο Άντονι Φάουτσι: «Παρουσιαστής λέει ότι πρέπει να με πυροβολήσουν»

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος ζητά την απόλυση του δημοσιογράφου!

Απόσπασμα από την ενημέρωση του Δρ. Φάουτσι στον Λευκό Οίκο/ AP

Έξαλλος εμφανίστηκε σήμερα ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του CNN. 

O επιδημιολόγος του Λευκού Οίκου εξερράγη, καθώς ο παρουσιαστής του Fox News, Τζέσε Γουότερς, μιλώντας σε συνέδριο ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες να επιτεθούν στον Άντονι Φάουτσι, προκειμένου να δημιουργηθεί μία viral είδηση! 

«Πότε θα τελειώσει η πανδημία;» - Ο Άντονι Φάουτσι εξηγεί

«Εκεί έξω υπάρχει κάποιος, ο οποίος λέει ότι έπρεπε να με πυροβολήσουν και να μου στήσουν ενέδρα. Αναρωτιέμαι τι είδους τρέλα υπάρχει στον κόσμο αυτές τις μέρες» δήλωσε ο γνωστός επιδημιολόγος, ο οποίος συνήθως είναι πολύ πράος στις εμφανίσεις του. 

«Αυτό είναι παρανοϊκό» είπε ο Φάουτσι. «Ο τύπος θα πρέπει να απολυθεί άμεσα» πρόσθεσε.

Το αμερικανικό δίκτυο Fox αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα υποστήριξε ο επιδημιολόγος, ενώ δεν ξεκαθάρισε κατά πόσο θα  λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι του Fox έχουν πολλές φορές κριτικάρει έντονα τους Δημοκρατικούς. Μόλις πριν λίγες μέρες, η παρουσιάστρια Λάρα Λόγκαν συνέκρινε τον Άντονι Φάουτσι με τον Ναζί γιατρό Τζόζεφ Μένγκελε! 

Άντονι Φάουτσι για μετάλλαξη Όμικρον: «Θα πάει ουσιαστικά παντού»

«Αυτό που βρίσκω εντυπωσιακό… είναι πώς δεν υπάρχει κανένας πειθαρχικός έλεγχος από το δίκτυο Fox. Πώς μπορούν να την αφήνουν να κάνει τέτοιες δηλώσεις χωρίς να κάνουν κανένα σχόλιο. Είμαι έκπληκτος με αυτό» σχολίασε σχετικά ο κορυφαίος επιδημιολόγος. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top