ΗΠΑ: «Λουκέτο​​​​​​​» σε όλα τα σχολεία του Κάνσας λόγω κορωνοϊού

Στους 100 οι θάνατοι από τον ιό

Βίντεο από τους άδειους δρόμους στο Σαν Φρανσίσκο / Reuters

Τη διακοπή της λειτουργίας όλων των σχολείων της Πολιτείας Κάνσας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε την Τρίτη η κυβερνήτης της, Λάουρα Κέλι. 

ΗΠΑ: Ξεκινά η πρώτη κλινική δοκιμή εμβολίου για τον κορωνοϊό!

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του κορωνοϊού. 

Ωστόσο έχει συγκροτηθεί μία ειδική ομάδα δράσης, η οποία και θα παραδίδει μαθήματα μέσω διαδικτύου αλλά και διδασκαλία σε μικρές ομάδες στην διάρκεια του τρέχοντος εκπαιδευτικού έτους. Ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν σε όλα τα σχολεία μέσης εκπαίδευσης της Πολιτείας, φτάνει τις 500.000.

Οι θάνατοι στις ΗΠΑ έφθασαν τους 100

Τους 100 έφθασαν οι θάνατοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μέχρι την Τρίτη εξαιτίας του κορωνοϊού, βάσει της καταμέτρησης του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε ανοικτές πηγές, στις ανακοινώσεις των αμερικανικών αρχών.

Περίπου οι μισοί από αυτούς τους θανάτους έχουν καταγραφεί στην πολιτεία Ουάσινγκτον, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας. Η πανδημία του κορονοϊού έχει εξάλλου στοιχίσει τη ζωή σε 12 ανθρώπους στην πολιτεία της Νέας Υόρκης και σε 11 στην Καλιφόρνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top