Παρίστανε την έγκυο και είπε ότι της έκλεψαν το μωρό έμποροι οργάνων

Όλα αυτά για να μην την εγκαταλείψει ο άνδρας της

Έγκυος

Μια απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Κολομβία με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα, η οποία για να μη χάσει τον σύζυγό της, παρίστανε επί εννέα μήνες την έγκυο και τελικά του είπε ότι της «ξερίζωσαν» από τη μήτρα το έμβρυο έμποροι οργάνων. 

Η 37χρονη Antonela Milena Padilla κατάλαβε ότι ο γάμος της περνούσε κρίση και για να καταφέρει να τον σώσει, αποφάσισε να παραστήσει την έγκυο. 

Τους πρώτους μήνες ο καιρός περνούσε εύκολα, καθώς δεν χρειαζόταν να παρουσιάζει φουσκωμένη την κοιλίτσα της. Όσο περνούσε ο καιρός, φορούσε μια ψεύτικη κοιλιά, φτιαγμένη από κουρέλια, ενώ στον σύζυγό της παρουσίαζε υπέρηχους που εκτύπωνε από το διαδίκτυο. 

Και τα κατάφερε για εννέα ολόκληρους μήνες να ξεγελάσει τους πάντες, όμως όσο πλησίαζε η ημερομηνία τοκετού, η γυναίκα κατάλαβε ότι έπρεπε να σκαρφιστεί ένα ακόμα ψέμα, αφού δεν μπορούσε να παρουσιάσει στον σύζυγό της ένα νεογέννητο μωρό. 

Έστησε λοιπόν μια ολόκληρη πλεκτάνη, υποστηρίζοντας στον σύζυγό της ότι έμποροι οργάνων της «ξερίζωσαν» το μωρό μέσα από τη μήτρα της. 

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Η 37χρονη είχε πει στον σύζυγό της, ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο να γεννήσει με καισαρική το μωρό τους. Το απόγευμα, του τηλεφώνησε ενώ βρισκόταν στη δουλειά του και του είπε ότι είχε ξυπνήσει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου μετά από νάρκωση και ότι έμποροι οργάνων είχαν αρπάξει το μωρό τους. 

Η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι κι εκεί οι συγγενείς και οι φίλοι που είχαν μάθει τα νέα, άρχισαν να την πιέζουν να πάει στο νοσοκομείο. 

Εκείνη τους έλεγε ότι δεν χρειάζεται γιατί οι έμποροι οργάνων είχαν κάνει κανονική χειρουργική επέμβαση, ωστόσο ο άνδρας της δεν την άκουσε και την πήγε στην κλινική. 

Εκεί αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια, μιας και το προσωπικό του νοσοκομείου κάλεσε την αστυνομία. Η εξέταση της γυναίκας αποκάλυψε την πλεκτάνη που είχε στήσει, με τον σύζυγο της γυναίκας και τους συγγενείς της να μην καταλαβαίνουν πώς κατάφερε να τους ξεγελάσει τόσον καιρό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top